Väskor med axelrem- Ett måste för varje resa


Den traditionella, vanligaste utformningen av axelremsväska är en rullande försegling som fungerar som ett handtag för att bära väskan, utan andra remmar eller andra metoder för att bära den. Även om den här utformningen kan se till att väskan är så minimal som möjligt, begränsar den användningen som du kan använda den. Det finns fyra skäl att ha en axelrem för att bära med sig den bästa och mest användbara vattentäta torrväskan:

  • Du kan göra mycket med dem.
  • De kan användas för att fästa saker lättare.
  • De gör livet enklare.
  • Du kan undra utan problem.

Låt oss titta på var och en i tur och ordning och förklara att nästa vattentäta väska du köper bör ha en axelrem.

1. Du kan göra mycket med dem

Du har händerna fria när du har en axelremsväska dam på ryggen och din vattentäta torrväska. Det betyder att väskan kan följa med dig i alla aktiviteter där dina händer behöver den och din utrustning måste hållas torr. Detta öppnar upp en hel värld av användningsområden för vattentäta väskor som den axellösa versionen inte kan användas till.

Några av dessa användningsområden är följande

  • Surfing: Oavsett om det handlar om att skära handskar eller ta med SUP:en ner en charm, behöver du inte längre gräva ner dina nycklar i sanden och undra var du glömde dem. Om du dessutom tar din SUP för en flatwaterkryssning kan du ta med dig din telefon, plånbok och nycklar, tyvärr en god öl eller två. Lägg din utrustning i din vattentäta väska, sätt den på axeln och gå iväg.
  • Cykling: Det finns inget värre än att cykla med en ryggsäck eller arbeta med utrustningen för att hitta den brant men plötsligt lägga ner den. Lägg i stället utrustningen i din vattentäta väska och du skrattar. Du kan bli blöt, men inte din utrustning.
  • Jetskiåkning: Visst kan det vara kul med varv med vattensträckor, men det finns inget som är bättre än att ta jetskidan framåt och göra lite research. Med väskan på axeln kan du bära med dig den nödvändiga utrustningen på en jetski för en kort tur. Det kanske bara är några extra kläder, men kanske kan du bli lite romantisk och packa en picknick.
  • Grottor: Ja, det verkar som om det är grottforskning. Grottorna kan vara ganska blöta och leriga - som en vattentät väska kommer att vara till nytta. Men handen du behöver bära är inte bra. Din hand är upptagen med att ta dig till grottorna. Därför behöver Cavers en vattentät väska med axelrem.
  • Kitesurfing: Precis som surfare eller jetskidåkare kommer kitesurfare att ha nytta av en vattentät torrväska med axelrem eftersom de kan följa med vinden så länge de vill och ändå ha med sig sin mobiltelefon. Om vinden upphör och de behöver en lift hem! Det finns inga gränser för vad du kan använda en vattentät väska med axelremmar till - du kommer att bli förvånad över vilka användningsområden du får.
Vilka är några trendiga axelväskor?

2. Det är lättare att säkra saker.


När du bara har en rulltätning kan du inte använda den för att skydda din vattentäta väskor från något som en båt. Precis som axelremmen kan du dock använda axelremmen för att knyta eller binda väskan till handledaren - en annan sak. Dessutom kommer det att behövas spännen på den vattentäta väskan för att fästa axelremmen, som också kan användas för att fästa föremål. Du kan till exempel slinga ett cykellås med ett spänne och fästa det säkert på ett föremål. Eller så kan du hänga det på en krok och fortfarande ha tillgång till väskan. Och självklart innebär axelremmen att du alltid kan fästa den vid din kropp! Att ha en axelrem gör din vattentäta väska mycket mångsidig. Det betyder att du kommer att använda den mer och få mer valuta för pengarna.

3.De gör livet enklare

Det verkar inte finnas någon ände på antalet saker du behöver ta med dig till stranden eller egentligen någon annan utomhusaktivitet. Och detta överflöd av saker att packa innebär ett obegränsat antal resor för bilen. Vi har alla bara två händer för att bära den.

När du har en väska i din vattentäta väska kan du ha den på ryggen, vilket frigör händerna för att bära fler saker på varje resa, vilket innebär mer rygg och mindre krångel. När du går till stranden kan du också lägga din vattentäta väska på marken utan att hålla den försiktigt, av rädsla för sand och att ditt bagage ska förstöras.

4.Ni får båda det bästa av världen

En vattentät väska av hög kvalitet har avtagbara axelremmar. Med en enkel clipsmekanism i allmänhet kommer du att kunna ta bort axelremmen snabbt och enkelt. Detta innebär att om du av någon anledning vill ha en mer strömlinjeformad design på en vattentät väska kan din vattentäta väska med remmar enkelt omvandlas till en vattentät väska utan axelrem.

Men förutom stil och funktionalitet finns det många anledningar till varför en väska med långa ränder fungerar bra. Det minskar belastningen på axlar och nacke och gör att du kan fördela vikten jämnare över hela kroppen.

När du väljer en väska får du här några användbara tips att följa:

  • Se till att det finns tillräckligt med utrymme i väskan för att hålla innehållet säkert. Om du fyller väskan för mycket kommer innehållet att svämma över, eller så kan väskan tappa formen.

  • Ett starkt bälte, om det är avtagbart, bör ha ett starkt lås.
  • Remmarna ska vara rätt långa - för långa och det ser obekvämt ut, för korta och obekväma.
  • Bandaget bör också ha en konstant färg. Kedjestrimmor kan till exempel snabbt tappa färg. Så se till att det är ett material som kan poleras försiktigt eller inte skadas.
  • Du kan lägga till nitar, öglor och andra dekorationer för att ge den gamla väskan nytt liv.
Läs också: Axelväskor - snygga, moderiktiga och trendiga

Fördelen med en lång väska dam är att den passar till nästan vilken outfit som helst - byxor, kostym eller till och med klänning - och är lätt att bära och elegant att se på. Om du investerar i en axelväska med lång rem ska du välja en klassisk och tidlös färg och stil. Om du gör det bör det ta dig in i den aktuella säsongen och räcka de närmaste åren, vilket gör att du kan öka din budget och din stil.

Så det finns verkligen inget att förlora på att se till att din nästa vattentäta väska har en axelrem, och det är verkligen det bästa av två världar. Så du har det. Se till att nästa vattentäta damväskor du köper har en axelrem. Du kommer att använda den mer, vilket innebär att du får mer valuta för pengarna, den är bekvämare och gör ditt liv enklare. Se också till att den är avtagbar så har du det bästa av två världar - det är en win-win! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

8 faktorer för att välja den perfekta resväskan för din nästa resa

Krönikan om kvinnors handväskor

Pro Tips För Att Packa Din Resväska Utan Problem