Pro Tips För Att Packa Din Resväska Utan Problem

 

Har du någonsin sett honom ständigt gräva i din resväska för att hitta de saker du behöver under resan? Resväska packning för en bilresa skiljer sig från alla andra semestrar eftersom du bor på olika platser nästan varje natt i stället för att stanna på ett hotell under en period. Detta innebär att om du packar för en normal semester kommer du att hamna i en galen packning och återlämning av dina saker!

 

Två andra vanliga huvudvärksproblem är fläckar på kläder och snyggt vikta kläder som slutar patologiskt skrynkliga trots dina bästa ansträngningar. Att avlägsna fläckar i badrumsbassängen på hotellet och stryka kläderna på nytt är inte rätt i din tankevärld.

 

Detta beprövade och sanna sätt att packa en resväska för en bilresa kommer från min erfarenhet och frustration på många bilresor. Du kan tillämpa den inte bara på bilresor utan även på vilken semester som helst, inklusive att bo på många hotell (t.ex. resa runt i Europa). Gör dig redo att börja packa resväska som ett proffs!

 

Bästa tipsen för att packa resväskan:

 

Gå ut och köp en massa förslutningsbara plastvaror. Detta är för alla dina "likadana" - farliga flaskor med väsentligheter som schampo gör att din resväska blir rörig när du reser. Skaffa dem i olika storlekar, inklusive gallon, quart och smörgåsar för att passa dina olika behov.

 

·         Köp en tvättpåse av nät eller canvas för dina smutsiga kläder. Du kan köpa resväskor online för alla dina framtida resor för att hålla dina smutsiga kläder åtskilda från dina rena kläder. Skaffa en liten flaska tvättmedel eller annan mild tvål för alla situationer där du behöver rengöra något under semester

·         Bestäm vad du ska ha på dig under resan. Lägg sedan dina kläder i kronologisk ordning efter de dagar du kommer att bära dem med eventuella accessoarer och skor. Jag rekommenderar alltid att du tar med ett minsta antal skor eftersom det tar mycket plats när du packar en resväska, och du kan oftast blanda ett par med flera outfits.

 

För mer:- Pro Tips För Att Packa Din Resväska Utan Problem

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

8 faktorer för att välja den perfekta resväskan för din nästa resa

Krönikan om kvinnors handväskor